AJAMINEN ONNISTUU VÄLITTÖMÄSTI. PISTE.

Pyörä, joka antaa vapautta ja lisää itsevarmuutta

(loputtomien mahdollisuuksien tasapainopyörä)

OSTA NYT

The Strider®
14x Sport

Strider 14x Balance Bike
Strider 14x Easy-Ride Pedal Kit

STRIDER-TIEDE

Perusasioihin keskittyminen

14x on tasapainopyörä, jossa on täydellisesti sijoitetut, suoritusta helpottavat jalkatuet. Ne auttavat sekä lapsia, jotka eivät ole pyöräilleet aiemmin, että kokeneempia Strider-ajajia saamaan lisää varmuutta ja tasapainotaitoa suuremmalla pyörällä. Matala standover-korkeus on suunniteltu lisäämään turvallisuutta ja varmuutta vahvistaen lapsia tulemaan tulevaisuuden mestaripyöräilijöiksi.

STRIDER-TIEDE

Upein tasapainopyörä ikinä

Tasapainopyörämme on suunniteltu kuten autot. Pidämme painopisteen mahdollisimman matalana optimaalisen kääntymisen ja tasapainon (mutta erityisesti turvallisuuden) saavuttamiseksi. Lapsesi kasvaa todennäköisesti niin nopeasti, että hän vaikuttaa pidemmältä aina, kun räpäytät silmiäsi. Siksi salaisen Strider-laboratoriomme tutkijat ja insinöörit tekivät 14x-pyörästä erittäin helposti säädettävän, joten se sopii aina täydellisesti lapsellesi.

Ikä: 3–7 vuotta

Yksi pyörä, tuhansia muistoja

Jos lapsi kasvaa nopeammin kuin lannoitettu rikkaruoho, 14x sopii edelleen säädettävän satulan ja ohjaustangon ansiosta. 14x ei vain auta aloittelevia ja kokeneita tasapainopyöräilijöitä, vaan se on myös täydellinen tapa lapsen taitojen kehittämiseen. Ota kamera esiin: haluat varmasti tallentaa ja jakaa virstanpylväät.

STRIDER-TIEDE

Eikä siinä vielä kaikki

Osa polku- tai moottoripyörän omistamisen hauskuudesta on sen tuunaaminen ja muokkaaminen. Tasapainopyörän kehittäminen lopulliseen muotoonsa ei ole helppoa, mutta me teemme siitä mahdollisimman yksinkertaista. Taidokkaasti suunniteltu Easy-Ride -poljinsetti on lisävaruste, joka tekee pyörästä jotain muuta kuin sen osien summa. Asennus on helppoa (me annamme sinulle jopa jakoavaimen ainoan pultin ruuvaamiseen) ja se tekee sinusta ehdottomasti korttelin siisteimmäin vanhemman.

Paras pyörä tasapainon ja
polkemisen opetteluu

STRIDER 14X SPORT

Strider 14x Sport on alussa aivan kuten muutkin tasapainopyörämme. Kun lapsi on valmis polkemaan, pyörään voi liittää Easy-Ride -poljinsetin. Easy-Ride -poljinsetti tekee 14x-pyörästä helpoimmin säädettävän ja tarjoaa mahtavimman polkemiskokemuksen mitä lapsesi voi toivoa.

01
02
03

14X SPORT

Teräsrunko

5.7 kg

Sisäänrakennetut jalkatuet

Strider Custom Handlebar with Strider Custom Grips

14” x 1.75” All-Purpose Tires

Täysin säädettävissä helppokäyttöisillä kiinnikkeillä