MAAILMA EI MUUTU YHDESSÄ YÖSSÄ...

Todellisuudessa Ryan McFarland, Strider Bikesin perustaja, ei edes yrittänyt muuttaa maailmaa. Hän vain halusi jakaa intohimonsa polku- ja moottoripyöriiin 2-vuotiaan poikansa, Boden, kanssa.

ONGELMA

Kyseinen intohimo oli Ryanille suorastaan pakkomielle. Hän kulutti yli 2000 $ perinteisiin ajamisenopetteluleluihin (päältä ajettavat lelut, kolmipyörät, apupyörälliset polkupyörät ja jopa apupyörillä varustettu moottoripyörä. Kun hänen nuori poikansa yritti käyttää kyseisiä pyöriä, Ryan kuitenkin huomasi, että ne kaikki olivat liian suuria, painavia ja monimutkaisia. Ne eivät myöskään keskittyneet oleelliseen tasapainotaitoon. Ratkaisu oli joko odottaa pari vuotta pojan kasvamista tai rakentaa hänelle parempi apuväline – joten hän kehitti paremman pyörän.

ENSIMMÄINEN STRIDER-PYÖRÄ

Ryan hioi, leikkasi ja hitsasi Boden pientä 12“ pyörää, kunnes ensimmäinen Strider Bike oli valmis. Se oli erittäin kevyt, sopi täydellisesti Bodelle ja mahdollisti molempien jalkojen laittamisen maahan. Bode omaksui yksinkertaisen ja kevyen tasapainopyörän välittömästi. Pienen tasapainopyörän hallitseminen antoi hänelle lisää varmuutta ja kehitti hänen taitojaan nopeasti. Ihmiset alkoivat nähdä Bodea ajamassa Striderillaan ympäri kaupunkia. Hän tajusi, että myös muut kuin Bode voisivat hyötyä hänen pienestä autotalliluomuksestaan – lapset ympäri maailmaa voisivat kokea samaa onnistumista, seikkailua ja vapautta.

EI PELKÄSTÄÄN PYÖRÄ, VAAN MYÖS YHTEISÖ

Intohimomme ei pääty siihen, kun laatikko on avattu ja lapsi ottaa ensimmäiset askeleensa uudella pyörällään. Päätimme tehdä kaiken suuresti tai ei ollenkaan, joten loimme Strider-tapahtumat. Halusimme luoda kokonaisen Strider-käyttäjien yhteisön, joka voi kokoontua esitelläkseen taitojaan, keskustellakseen Striderista ja jakaakseen tarinoitaan. Tarjoamalla sekä viihdyttäviä että kilpailuhenkisiä tapaamisia, Strider tuo lapset ja vanhemmat yhteen uusien ihmisten tapaamiseksi ja uusien ystävien löytämiseksi. Nämä tapahtumat on tarkoitettu ainoastaan Strider-käyttäjille ja ne tarjoavat perheystävällisen tapahtuman ajoinnostuksen lisäämiseen ja koko elämän kestävien muistojen luomiseen.

INTOHIMO OPETTAMISEEN

Olemme intohimoinen ryhmä ihmisiä, sillä mielestämme on tärkeää opettaa mahdollisimman monia ajamaan pyörällä. Tarjoamme opetus- ja koulutusmateriaaleja, jotka auttavat myymään Strider-pyöriä kouluille, organisaatioille ja terveydenhuoltolaitoksille. Oppitunnit ovat Strider-sertifioiduille ohjaajille erinomainen tapa opettaa tasapainoa ja taitoja tasapainopyöräilijöille tavalla, joka saa jokaisen oppilaan rakastamaan kaksipyöräisiä.

STRIDER RIDER FUND -SÄÄTI

Strider on kehittynyt autotalliharrastelusta kansainväliseksi yritykseksi ja olemme todella kiitollisia siitä, että voimme inspiroida lapsia tuotteillamme, tapahtumillamme ja koulutuksillamme. Osoituksena vilpittömästä kiitollisuudestamme ja auttaaksemme mahdollisimman monia ihmisiä kokemaan hämmästyttävää elämää kahdella pyörällä, kehitimme Strider Rider Fund -säätiön vuonna 2014. Luovutamme 1 % bruttotuloista Strider Rider Fund -säätiölle. Sitoutuminen hyväntekeväisyyteen auttaa organisaatioita ja julkisia laitoksia luomaan tasapainopyöräilijöitä, joille kehittyy elinikäinen rakkaussuhde ajamiseen. Vuonna 2017 perustettua Strider Education Foundation -säätiötä tukee osittain Strider Rider Fund -säätiö sekä niiden henkilöiden avokätiset lahjoitukset, jotka jakavat vision varmistaa, että kaikki lapset oppivat ajamaan pyörällä.

STRIDERIN AIKAJAN

2007

Ensimmäinen Strider-pyörä valmistui Ryanin autotallissa.

STRIDERIN AIKAJAN

Heinäkuu 2010

Ensimmäiset Strider Cup -maailmanmestaruuskilpailut järjestettiin Sarasotassa, Floridassa.

STRIDERIN AIKAJAN

Marraskuu 2012

Strider Super Sport tuli markkinoille.

STRIDERIN AIKAJAN

Joulukuu 2013

Strider 12 Pro tuli markkinoille.

STRIDERIN AIKAJAN

Toukokuu 2014

Perustaja/tj Ryan McFarland voitti Small Business Person of the Year -palkinnon.

STRIDERIN AIKAJAN

Kesäkuu 2014

trider 16 Sport ja Strider 20 Sport tulivat markkinoille.

STRIDERIN AIKAJAN

Elokuu 2014

Strider Rider Fund -säätiö perustettiin. 1 % bruttotuloista luovutetaan säätiölle.