w

h

s

Ale!
Tuote heti saatavilla!
Toimitus kotiovelle

Potkupyörä Strider 14x Sport

3–6 v

Alkuperäinen hinta oli: 279.99€.Nykyinen hinta on: 249.99€.

Toimitusaika-arviot: 3–5 työpäivää

Pyörän koko

14"

Clear

MÄÄRA

Osta poljinsetti TÄÄLTÄ

*** Poljinsetti ei kuulu hintaan ***

*** Poljinsetti ei kuulu hintaan ***

Millainen pyörä on sopiva?

Halusimme lasten kokevan välitöntä onnistumista Strider 14x Sport -pyörällä ajaessaan. Olemme yhdistäneet kaikki oikeat ainekset, jotta vintiösi saisi esimakua itsevarmuudesta siirtyäkseen tasapainopyörällä ajamisesta taidokkaaseen pyöräilyyn mahdollisimman nopeasti. Miksi? Koska onnistuminen, jota lapsesi kokee ajaessaan Striderilla, kulkee mukana koko elämän.

Lapset kaikkialla maailmassa opettelevat ajamaan 14x Sport -pyörällä. Pyöräilemään oppimisen synnyttämä itsevarmuus ja vapauden tunne on jotain niin mahtavaa, etteivät he tienneet sellaista olevan olemassakaan. Vanhemmat näkevät lisäksi lapsensa kasvavan ja kehittyvän aivan silmiensä edessä. Siistiä, vai mitä? 14x on aluksi tasapainopyörä, joka auttaa sekä lapsia, jotka eivät ole istuneet aiemmin pyörän selässä, että kokeneita Strider-pyöräilijöitä saamaan lisää varmuutta ja tasapainotaitoa suuremmalla pyörällä. Kun lapsi on valmis polkemaan, liitä vain Easy-Ride -poljinsetti ja VOILÁ! Sinulla on maailman mukautuvin ja mahtavin polkupyörä.

Eikä siinä vielä kaikki. Jos lapsi kasvaa nopeammin kuin lannoitettu rikkaruoho, säädettävän satulan ja ohjaustangon ansiosta 14x Sport sopii hänelle jatkossakin. 14x-pyörän muuttaminen tasapainopyörästä polkupyöräksi on erittäin nopeaa ja helppoa (pakkaukseen kuuluu jopa jakoavain ainoan pultin ruuvaamiseksi). Lapsesi pyöräilee ympäri korttelia ja ajattelee sinun olevan supersankari, kun hankit hänelle 14x-pyörän. Lapset esittelevät taitojaan ja nauttivat vapaudestaan itsevarmasti ja seikkailunjanoisesti. Nyt kaikkien naapureiden on tehostettava vanhemmuuttaan.

Me kutsumme sitä vanhemmuuden voitoksi.

Pyörässä on käsijarrut.

Millainen pyörä on sopiva?

1FRAME

Frame and Fork: Steel
Maximum Rider Weight: 36 kg (80 lbs.)
Weight: Bike without Pedal Kit 5.7 kg (12.5 lbs.)

2HANDLEBAR

Brakes: Front and rear handbrake

Handlebar: Strider Custom 22.2 mm, 68 mm rise, 25.4 mm mount, 4° backsweep/ 4° upsweep, 460 mm wide
Grips: Strider Custom 22.2 mm
Stem: Strider Custom Alloy/Steel, 25.4 mm Bar Mount
Head Set: Strider Custom Polymer
Handlebar Clamp: Binder Clamp (5 mm wrench adjustable)

3SEAT

Seat Height: 38-55 cm (15-22 in.)
Seat Clamp: Binder Clamp (5 mm wrench adjustable)
Seat: Strider Custom Performance Saddle
Seatpost: 22.2 mm x 293 mm

4WHEELS

Tubes: Schrader Valve Air Tube
Tires: 14” x 1.75” All-Purpose Tires
Wheels: Alloy Rims and Hubs, Chrome Spokes

5FOOTREST

Footrest: Included

6FULL SPECS

Size: 14" Wheels 
Weight: Bike without Pedal Kit 5.7 kg (12.5 lbs.)
Fits Inseam: 40-58 cm (16-23 in.)  
Rider Height: Approx. 95-125 cm (37-49 in.) 
Rider Age: 3 to 7 years  
Colors: Fuchsia, Awesome Blue, Fantastic Green
Seat Height: 38-55 cm (15-22 in.)  
Maximum Rider Weight: 36 kg (80 lbs.)  
Frame and Fork: Steel  
Head Set: Strider Custom Polymer  
Handlebar Clamp: Binder Clamp (5 mm wrench adjustable)
Seat Clamp: Binder Clamp (5 mm wrench adjustable)
Tubes: Schrader Valve Air Tube
Tires: 14” x 1.75” All-Purpose Tires 
Wheels: Alloy Rims and Hubs, Chrome Spokes 
Footrest: Included 
Stem: Strider Custom Alloy/Steel, 25.4 mm Bar Mount
Handlebar: Strider Custom 22.2 mm, 68 mm rise, 25.4 mm mount, 4° backsweep/ 4° upsweep, 460 mm wide
Grips: Strider Custom 22.2 mm  
Seat: Strider Custom Performance Saddle  
Seatpost: 22.2 mm x 293 mm  
Tools Included: 5 and 6 mm Hex Wrenches  
Assembly: Bike is 85% Assembled    
Tested to CPSC and CE standards

7Pedal Kit

Weight – Bike with Easy-Ride Pedal accessory: 6.9 kg

Mikä Strider-pyörä on?

Markkinoiden siistein tasapainopyörä taaperoille. Strider-pyörät ovat taaperoille paras tapa oppia ajamaan opettelemalla ensin tasapaino. Strider-tasapainopyörä antaa itseluottamusta lapselle, joka on kävellyt vasta vähän aikaa. Jos lapsi osaa kävellä, hän osaa myös ajaa Strideria.

Mikä malli minun kannattaa ostaa?

Hyvä kysymys, vaihtoehtoja on paljon. Tarjoamme useita eri malleja 6 kk–7 v lapsille:

12 Sport 2-in-1 -keinupyörä – Tehty vauvoille, jotka haluavat hauskuutta ja vapautta. Täydellinen tapa esitellä pyörä lapsellesi. (6 kk–5 v)

12 Pro 2-in-1 -keinupyörä – Alumiinirunko yhdistettynä keinumiseen. Täydellinen tuleville kilpa-ajajille ja erinomaisen suorituksen faneille. (6 kk–5 v)

12 Classic – Älä anna sen vaatimattomuuden huijata. Strider Classic on taitoja ja itseluottamusta kehittävä, lompakolle ystävällinen malli. (18 kk–3 v).

12 Sport – Etsitkö useita eri ominaisuuksia? Tässä on pyörä, joka sytytti maailman liekkeihin. Se ei ole suotta suosituin mallimme. (18 kk–5 v)

12 Pro – Suorituskyky kohtaa täydellisyyden Pro-alumiinirungossa. Tämä on huippumallimme ja valmis kilpailemaan heti, kun pyörä on otettu laatikosta. (18 kk–5v)

14x Sport – Onnistunut ajo välittömästi. 14x on alussa tasapainopyörä, joka muuttuu Easy-Ride -poljinsetin avulla lapsen ensimmäiseksi polkupyöräksi. Paras pyörä lapsille, jotka siirtyvät polkimiin. (Ikä: 3–7 vuotta)

Minkä kokoinen pyörä kannattaa ostaa?

Strider-pyöriä on koossa 12“, 14“, 16“ ja 20“ (numero kertoo pyörän halkaisijan tuumissa). Paras tapa valita sopivin koko lapselle on lapsen jalan sisämitta. Kätevä sisämittataulukkomme löytyy alempaa.

Eikö pyörässä ole polkimia? Kuinka lapsi saa sen liikkeelle ja kuinka se pysähtyy?

Lapsi laittaa jalkansa maahan ja työntää jaloillaan, kuten Retu Kivinen.

Taaperon jalat ovat vahvimmillaan näin sen sijaan, että he yrittäisivät polkea lyhyitä kampia. Lapset ovat itse asiassa nopeampia ja pystyvät selviytymään epätasaisesta maasta ja kallistumista paremmin Strider-tasapainopyörällä kuin polkupyörällä.

Pysähtyminen on yhtä helppoa kuin liikkeelle lähtö – lapsi laittaa vain jalat maahan. Kokeneille tasapainopyöräilijöille voimme myös tarjota vaihtoehtoista jalkajarrua. Suosittelemme sitä vasta n. 3–4 -vuotiaille lapsille. Todella nuorilla tasapainopyöräilijöillä menestys vaatii yksinkertaisuutta ja tavoitteenamme onkin pitää tasapainopyörä yksinkertaisena.

Ovatko renkaat muovia, vaahtoa vai ilmattomat?

Meiltä kysytään tätä jatkuvasti. Kaikkien Strider 12“ -mallien (Classic, Sport ja Pro) renkaat on valmistettu EVA-polymeeristä, jolla on kaksi tärkeää etua muihin materiaaleihin verrattuna: ne ovat erittäin kevyitä ja helppoja hallita. Ne painavat puolet vähemmän kuin ilmalla täytetty rengas ja sisäputki. Ne eivät myöskään (vanhempien iloksi) TARVITSE HUOLTOA. Ne eivät KOSKAAN tyhjene eikä niitä tarvitse koskaan tarkistaa.

Strider 14x:n, 16:n ja 20 Sportin renkaat ovat tavalliset pyöränrenkaat, jotka vaativat ilmaa pysyäkseen kunnolla täynnä. Löydät oikean ilmanpaineen jokaisesta Strider-renkaasta.

Kuinka korkealla satulan tulisi olla?

Satulakorkeus on oikea silloin, kun lapsi istuu satulassa niin, että jalat ovat tasaisesti maassa polvet hieman taivutettuina. Voit nostaa sitä hieman, jos lapsi potkuttelee pitkiä matkoja tasaisilla pinnoilla. Esteissä, tempuissa ja maastoajossa satulan tulisi olla säädetty niin, että polvet taipuvat hieman.

Kuinka korkealla ohjaustangon tulisi olla?

Ohjaustangon korkeuden tulisi olla matalin 6–24 kuukauden ikäisillä lapsilla, keskimmäinen 36–48 kuukauden ikäisillä lapsilla, ja korkein yli 48 kuukauden ikäisillä lapsilla. Yleensä ohjaustangon halutaan olevan suunnilleen vartalon puolessa välissä. Tarjoamme myös XL-ohjaustankoa vanhemmille/suuremmille lapsille, jotka rakastavat yhä Stridereitaan, mutta ovat siihen liian suuria.

Mitä poljinta suosittelette ensipolkimiksi?

Strider 14x Sport! Se on oikeasti paras tapa opettaa lapsi polkemaan.

Mitä minun pitäisi tehdä, kun lapseni on tarpeeksi suuri polkemaan pyörää, mutta hän ei halua lopettaa Striderilla ajamista?

Lapset keskittyvät HAUSKUUTEEN. Siirtyminen MIHIN TAHANSA polkupyörään on suuri askel, sillä useimmat polkupyörät painavat 2–3 kertaa enemmän kuin Strider. Useimmilla polkupyörillä voi ajaa ainoastaan tasaisilla pinnoilla. Se ei ole läheskään yhtä hauskaa kuin seikkaileminen Striderilla, jolla pystyy ajamaan kaikilla pinnoilla. Suosittelemme, että tarjoat molempia vaihtoehtoja lapsellesi, ja annat hänen valita. Muista, että KAIKKI Striderilla opitut taidot ja siihen käytetty aika siirtyvät myöhemmin polkupyörän/maastopyörän ajotaitoon. Siksi ei kannata kiirehtiä eikä pelätä, että lapsi jää jälkeen. Kun polkupyörä alkaa tuntua lapsesta HAUSKEMMALTA, hän vaihtaa siihen. Siihen asti rohkaise häntä ajamaan ja pitämään HAUSKAA hänen valitsemallaan pyörällä. Juuri tämän vuoksi suunnittelimme 14x Sportin tasapainopyöräksi, joka muuttuu polkupyöräksi. Pyörän muuttaminen takaisin tasapainopyöräksi kestää vain muutaman minuutin, ja lapsi saa molemmasta maailmasta kaiken irti.