Tilaaminen verkkokaupasta

Jos sinulla on tilauksen käsittely- tai toimitusaikoihin liittyviä kysymyksiä, tai tarvitset lisää toimitusvaihtoehtoja, ota meihin yhteyttä:
PUHELIN
0400417270
SÄHKÖPOSTI
info@striderbikes.fi

Tilaaminen verkkokaupasta

 

Strider-potkupyörän tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa ja turvallista. Verkkokaupassamme voit maksaa turvallisesti ostoksesi Paytrailin kautta – joko verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla tai osamaksulla.

Täytä tietosi kassalomakkeeseen, valitse toimitus- ja maksutapa, ja tarkista vielä tilauksesi ja toimitusehtomme. Tämän jälkeen voit lähettää tilauksesi ”Tilaa” -painikkeesta, jolloin saat valittavaksi Paytrailin tarjoamat maksutavat. Muista maksun jälkeen palata kauppaan, jotta maksutapahtumasi rekisteröityy verkkokauppaan!

Toimitukset

 

Toimitamme tuotteet Matkahuoltoon 2-5 arkipäivän kuluessa. Paketti on noudettavissa 1-2 arkipäivässä lähettämisestä. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Merkitse tilaukseesi gsm-numerosi, niin saat tekstiviestin heti kun paketti on noudettavissa.

Palautukset

 

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus, palautus on maksuton. Palautusoikeus koskee vain ehjässä alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, otathan ensin yhteyttä sähköpostitse.

 

Paytrail