Tilaaminen verkkokaupasta

Jos sinulla on tilauksen käsittely- tai toimitusaikoihin liittyviä kysymyksiä, tai tarvitset lisää toimitusvaihtoehtoja, ota meihin yhteyttä:
PUHELIN
0400417270
SÄHKÖPOSTI
info@striderbikes.fi

Tilaaminen verkkokaupasta

Strider-potkupyörän tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa ja turvallista. Verkkokaupassamme voit maksaa turvallisesti ostoksesi Paytrailin kautta – joko verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla tai osamaksulla.

Täytä tietosi kassalomakkeeseen, valitse toimitus- ja maksutapa, ja tarkista vielä tilauksesi ja toimitusehtomme. Tämän jälkeen voit lähettää tilauksesi ”Tilaa” -painikkeesta, jolloin saat valittavaksi Paytrailin tarjoamat maksutavat. Muista maksun jälkeen palata kauppaan, jotta maksutapahtumasi rekisteröityy verkkokauppaan!

Toimitukset

PostNord MyPack Home -palvelun avulla vastaanottaja voi itse valita toimituspäivän sekä ne aikavälit, joiden aikana paketti voidaan toimittaa.

Vastaanottaja saa ilmoituksen tekstiviestinä, sähköpostitse tai mobiilisovelluksessa ensimmäistä mahdollista toimitusajankohtaa edeltävänä päivänä. Samalla vastaanottaja saa linkin sivulle, jossa hän voi valita eri toimitusvaihtoehtojen väliltä. Mobiilisovelluksen avulla voi seurata lähetyksen kulkua.

Toimitamme tuotteet 2-5 arkipäivän kuluessa.

Palautukset

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus, palautus on maksuton. Palautusoikeus koskee vain ehjässä alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, otathan ensin yhteyttä sähköpostitse.

 

Paytrail