Tilaaminen verkkokaupasta

Jos sinulla on tilauksen käsittely- tai toimitusaikoihin liittyviä kysymyksiä, tai tarvitset lisää toimitusvaihtoehtoja, ota meihin yhteyttä:
PUHELIN
0400417270
SÄHKÖPOSTI
info@striderbikes.fi

Tilaaminen verkkokaupasta

Strider-potkupyörän tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa ja turvallista. Verkkokaupassamme voit maksaa turvallisesti ostoksesi Paytrailin kautta – joko verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla tai osamaksulla.

Täytä tietosi kassalomakkeeseen, valitse toimitus- ja maksutapa, ja tarkista vielä tilauksesi ja toimitusehtomme. Tämän jälkeen voit lähettää tilauksesi ”Tilaa” -painikkeesta, jolloin saat valittavaksi Paytrailin tarjoamat maksutavat. Muista maksun jälkeen palata kauppaan, jotta maksutapahtumasi rekisteröityy verkkokauppaan!

Toimitukset

PostNord MyPack Home -palvelun avulla vastaanottaja voi itse valita toimituspäivän sekä ne aikavälit, joiden aikana paketti voidaan toimittaa.

Vastaanottaja saa ilmoituksen tekstiviestinä, sähköpostitse tai mobiilisovelluksessa ensimmäistä mahdollista toimitusajankohtaa edeltävänä päivänä. Samalla vastaanottaja saa linkin sivulle, jossa hän voi valita eri toimitusvaihtoehtojen väliltä. Mobiilisovelluksen avulla voi seurata lähetyksen kulkua.

Toimitamme tuotteet 2-5 arkipäivän kuluessa.

Palautukset

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.
Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan, alkuperäisessä kunnossa. Palautettavassa tuotteessa tulee olla paikallaan kaikki tuotemerkinnät ja -laput. Palautettava tuote ei saa olla olennaisesti muuttunut. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat, varusteet ja mahdolliset lisävarusteet. Mikäli tuotetta on käytetty tai sitä on käsitelty huolimattomasti, vastaa asiakas tuotteen arvon alentumisesta sen täyteen arvoon saakka.

Palautus ja vaihto ovat aina ilmaista kun tilauksen loppusumma ylittää 100€. Jos palautat tilauksestasi osan tuotteista ja tilauksen loppusumma jää alle 100 euron ilmaiseen toimitukseen oikeuttavan rajan, pidämme oikeuden pidättää postikulut (7,99€) palautettavasta summasta.

 

Paytrail