w

h

s

Tuote heti saatavilla!
Toimitus kotiovelle

Potkupyörä Strider 12 Pro

18 kk– 5 v

219.99

Toimitusaika-arviot: 3–5 työpäivää

Pyörän koko

12"

Clear

MÄÄRA

Millainen pyörä on sopiva?

Pieni määrä likaa ei ole koskaan satuttanut ketään. Lapsi, joka haluaa liikkua nopeasti ja likaantua, tarvitsee oikeita välineitä. Luomme lapsia, joilla on pokkaa sanoa: „Antaa mennä, olen valmiina haasteisiin. Täältä tullaan maailma!“ Striderin 12 Pro -potkupyörä on oikea valinta lapsille, jotka eivät vain halua liikkua nopeasti, vaan joiden on liikuttava nopeasti…muu maailma tulee perässä, jos pystyy.

Edes täysi vaippa ei pysty hidastamaan 12 Pro -pyörää. Strider 12 Pro Balance Bike -potkupyörä on erittäin kevyt ja laadukas. Se on suunniteltu pienille vauhtihirmuille, jotka haluavat tuntea tuulen kasvoillaan ja vapauden käsiensä ulottuvilla. Täysin alumiinisen rungon, joka painaa 2,50 kg, kuvioidun jalkatuen ja virallisen Striderin rekisterikilven ansiosta lapsesi aiheuttaa pyörremyrskyjä muiden lasten ympärillä puistossa.

Strider 12 Pro -pyörän satulakorkeus on 28–48 cm, joten se sopii lapsille, joiden jalan sisämitta on 30–51 cm.

Pyrimme tekemään lapsista mahtavia ihmisiä, joten laadimme jopa virallisen Striderin ajo-oppaan. Sen löytävät verkkosivulta kaikki, jotka rekisteröivät lapsensa Strider-pyörän. Ole lapsesi suurin kannattaja markkinoiden parhaalla pyörällä.

1FRAME

Aluminum Frame
World's Lightest Strider®: 2.5 kg (5.6 lbs.)
No-Tool Assembly
Fully Adjustable with Easy-Adjust Clamps
Lightweight, U.S. Patented Design
Available in Silver
Max. Rider Weight: 27 kg (60 lbs.)

2HANDLEBAR

Handlebar Height: 46 - 56 cm (18 - 22 in.)
Mini-Grip Handlebar with Safety Pad

3SEAT

Seat Height: 28 - 48 cm (11 - 19 in.)
Performance, Padded Seat
2 seatposts

4WHEELS

Maintenance-Free 12" Foam Rubber Tires
Premium, Sealed Cartridge Wheel Bearings
Engineered Ultralight Molded Wheels

5FOOTREST

Unique, Performance Footrest

6FULL SPECS

World's Lightest Strider®: 2.5 kg (5.6 lbs.)
No-Tool Assembly
Fully Adjustable with Easy-Adjust Clamps
Handlebar Height: 46 - 56 cm (18 - 22 in.)
Seat Height: 28 - 48 cm (11 - 19 in.)
Performance, Padded Seat
2 seatposts
Maintenance-Free 12" Foam Rubber Tires
Premium, Sealed Cartridge Wheel Bearings
Engineered Ultralight Molded Wheels
Lightweight, U.S. Patented Design
Aluminum Frame
Unique, Performance Footrest
Mini-Grip Handlebar with Safety Pad
Racing Number Plate with Pro Graphics
Available in Silver
Max. Rider Weight: 27 kg (60 lbs.)
Ages 18 Months to 5 Years
Tested to CPSC and CE standards

Inseam and Age Fit (MUST INCLUDE BOTH): Fits children with an inseam 30-51 cm (12-20 in.) Ages 18 Months to 5 years.

Mikä Strider-pyörä on?

Markkinoiden siistein tasapainopyörä taaperoille. Strider-pyörät ovat taaperoille paras tapa oppia ajamaan opettelemalla ensin tasapaino. Strider-tasapainopyörä antaa itseluottamusta lapselle, joka on kävellyt vasta vähän aikaa. Jos lapsi osaa kävellä, hän osaa myös ajaa Strideria.

Mikä malli minun kannattaa ostaa?

Hyvä kysymys, vaihtoehtoja on paljon. Tarjoamme useita eri malleja 6 kk–7 v lapsille:

12 Sport 2-in-1 -keinupyörä – Tehty vauvoille, jotka haluavat hauskuutta ja vapautta. Täydellinen tapa esitellä pyörä lapsellesi. (6 kk–5 v)

12 Pro 2-in-1 -keinupyörä – Alumiinirunko yhdistettynä keinumiseen. Täydellinen tuleville kilpa-ajajille ja erinomaisen suorituksen faneille. (6 kk–5 v)

12 Classic – Älä anna sen vaatimattomuuden huijata. Strider Classic on taitoja ja itseluottamusta kehittävä, lompakolle ystävällinen malli. (18 kk–3 v).

12 Sport – Etsitkö useita eri ominaisuuksia? Tässä on pyörä, joka sytytti maailman liekkeihin. Se ei ole suotta suosituin mallimme. (18 kk–5 v)

12 Pro – Suorituskyky kohtaa täydellisyyden Pro-alumiinirungossa. Tämä on huippumallimme ja valmis kilpailemaan heti, kun pyörä on otettu laatikosta. (18 kk–5v)

14x Sport – Onnistunut ajo välittömästi. 14x on alussa tasapainopyörä, joka muuttuu Easy-Ride -poljinsetin avulla lapsen ensimmäiseksi polkupyöräksi. Paras pyörä lapsille, jotka siirtyvät polkimiin. (Ikä: 3–7 vuotta)

Minkä kokoinen pyörä kannattaa ostaa?

Strider-pyöriä on koossa 12“, 14“, 16“ ja 20“ (numero kertoo pyörän halkaisijan tuumissa). Paras tapa valita sopivin koko lapselle on lapsen jalan sisämitta. Kätevä sisämittataulukkomme löytyy alempaa.

Lapseni on alle 2-vuotias, voiko hän todella ajaa Strider-pyörällä?

KYLLÄ! Jos lapsesi on mestarikävelijä, hän voi ajaa Strider-pyörällä. USA:ssa patentoitu muotoilumme on matalan satulakorkeuden, matalan painopisteen ja kevyen painon täydellinen yhdistelmä, jonka ansiosta jopa pienimmät lapset onnistuvat. Eikö lapsi kävele vielä? Ei haittaa. Strider Baby Bundle esittelee ryömiville vauvoille pyöräilyn ihmeellisen maailman. Se auttaa jopa kehittämään vauvan lihaksia ja tilanhahmotuskykyä. Siistiä, vai mitä?

Eikö pyörässä ole polkimia? Kuinka lapsi saa sen liikkeelle ja kuinka se pysähtyy?

Lapsi laittaa jalkansa maahan ja työntää jaloillaan, kuten Retu Kivinen.

Taaperon jalat ovat vahvimmillaan näin sen sijaan, että he yrittäisivät polkea lyhyitä kampia. Lapset ovat itse asiassa nopeampia ja pystyvät selviytymään epätasaisesta maasta ja kallistumista paremmin Strider-tasapainopyörällä kuin polkupyörällä.

Pysähtyminen on yhtä helppoa kuin liikkeelle lähtö – lapsi laittaa vain jalat maahan. Kokeneille tasapainopyöräilijöille voimme myös tarjota vaihtoehtoista jalkajarrua. Suosittelemme sitä vasta n. 3–4 -vuotiaille lapsille. Todella nuorilla tasapainopyöräilijöillä menestys vaatii yksinkertaisuutta ja tavoitteenamme onkin pitää tasapainopyörä yksinkertaisena.

Ovatko renkaat muovia, vaahtoa vai ilmattomat?

Meiltä kysytään tätä jatkuvasti. Kaikkien Strider 12“ -mallien (Classic, Sport ja Pro) renkaat on valmistettu EVA-polymeeristä, jolla on kaksi tärkeää etua muihin materiaaleihin verrattuna: ne ovat erittäin kevyitä ja helppoja hallita. Ne painavat puolet vähemmän kuin ilmalla täytetty rengas ja sisäputki. Ne eivät myöskään (vanhempien iloksi) TARVITSE HUOLTOA. Ne eivät KOSKAAN tyhjene eikä niitä tarvitse koskaan tarkistaa.

Strider 14x:n, 16:n ja 20 Sportin renkaat ovat tavalliset pyöränrenkaat, jotka vaativat ilmaa pysyäkseen kunnolla täynnä. Löydät oikean ilmanpaineen jokaisesta Strider-renkaasta.

Kuinka korkealla satulan tulisi olla?

Satulakorkeus on oikea silloin, kun lapsi istuu satulassa niin, että jalat ovat tasaisesti maassa polvet hieman taivutettuina. Voit nostaa sitä hieman, jos lapsi potkuttelee pitkiä matkoja tasaisilla pinnoilla. Esteissä, tempuissa ja maastoajossa satulan tulisi olla säädetty niin, että polvet taipuvat hieman.

Milloin tulisi käyttää XL-satulatolppaa?

Se riippuu siitä, miten pitkä lapsi on, ja mikä on hänen jalkansa sisämitta. Kun lapsi on noin 3,5-vuotias, hänelle on yleensä hyötyä XL-satulatolpasta. Strider 12 -pyörän XL-satulatolpan satulakorkeus on 41–48 cm.

Kuinka korkealla ohjaustangon tulisi olla?

Ohjaustangon korkeuden tulisi olla matalin 6–24 kuukauden ikäisillä lapsilla, keskimmäinen 36–48 kuukauden ikäisillä lapsilla, ja korkein yli 48 kuukauden ikäisillä lapsilla. Yleensä ohjaustangon halutaan olevan suunnilleen vartalon puolessa välissä. Tarjoamme myös XL-ohjaustankoa vanhemmille/suuremmille lapsille, jotka rakastavat yhä Stridereitaan, mutta ovat siihen liian suuria.

Mitä minun pitäisi tehdä, kun lapseni on tarpeeksi suuri polkemaan pyörää, mutta hän ei halua lopettaa Striderilla ajamista?

Lapset keskittyvät HAUSKUUTEEN. Siirtyminen MIHIN TAHANSA polkupyörään on suuri askel, sillä useimmat polkupyörät painavat 2–3 kertaa enemmän kuin Strider. Useimmilla polkupyörillä voi ajaa ainoastaan tasaisilla pinnoilla. Se ei ole läheskään yhtä hauskaa kuin seikkaileminen Striderilla, jolla pystyy ajamaan kaikilla pinnoilla. Suosittelemme, että tarjoat molempia vaihtoehtoja lapsellesi, ja annat hänen valita. Muista, että KAIKKI Striderilla opitut taidot ja siihen käytetty aika siirtyvät myöhemmin polkupyörän/maastopyörän ajotaitoon. Siksi ei kannata kiirehtiä eikä pelätä, että lapsi jää jälkeen. Kun polkupyörä alkaa tuntua lapsesta HAUSKEMMALTA, hän vaihtaa siihen. Siihen asti rohkaise häntä ajamaan ja pitämään HAUSKAA hänen valitsemallaan pyörällä. Juuri tämän vuoksi suunnittelimme 14x Sportin tasapainopyöräksi, joka muuttuu polkupyöräksi. Pyörän muuttaminen takaisin tasapainopyöräksi kestää vain muutaman minuutin, ja lapsi saa molemmasta maailmasta kaiken irti.