w

h

s

Ale!

Strider 20 Sport

13+ Years

199.00

Toimitusaika-arviot: 3–5 työpäivää

Pyörän koko

20"

Clear

MÄÄRA

Ensin muutimme maailman Strider-pyörällä. Se ei kuitenkaan riittänyt. Halusimme tehdä enemmän, sillä uskoimme, että jokaisella on oltava mahdollisuus ajaa pyörällä taidoista tai kyvyistä riippumatta. Miksi? Koska se on mahtavaa. Vielä tärkeämpää on kuitenkin se, että uskomme pyörällä ajamisen muuttavan elämiä. Siksi kehitimme Strider 16- ja Strider 20 Sport -potkupyörät. Kyseiset polkimettomat mallit tekevät pyörällä ajamisen opettelun ylivoimaisesta tehtävästä turvallisen ja luonnollisen osan kehitystä. Jos lapsi osaa kävellä, hän voi nyt liikkua muiden kanssa pyörällä hymy korvissa.

Kuulemme jatkuvasti, että kognitiivisesti, kehityksellisesti tai fyysisesti rajoitteisille ihmisille sanotaan, etteivät he todennäköisesti pysty ajamaan pyörällä. Se johtuu ainoastaan siitä, että heillä ei ole ollut oikeaa välinettä pyörällä ajamisen opetteluun! Strider 16- ja 20 Sport -potkupyörät ovat juuri sellaisia välineitä.

Strider 20 Sport on suunniteltu yli 10-vuotiaille ja sopii lapsille, joiden jalan sisämitta on 70-85 cm. Se on täydellinen potkupyörä niille, jotka haluavat oppia ajamaan, mutta joilla ei ole ollut sopivaa tilaisuutta opetella. Pyörän satulan säätämiseen ei tarvita työkaluja, joten pyörä on aina sopiva eikä hauskuus lopu koskaan. Pyörällä ajaminen – elämää muuttava, taianomainen ja mullistava taito – kuuluu kaikille ja Strider 20 Sport -potkupyörä antaa sen vapauden kaikille.

Ei sovi yhteen poljinsettien kanssa.

Millainen pyörä on sopiva?

1FRAME

Frame and Fork Material: Steel
Frame Colors: White, Black
Bike Weight: 9.6 kg (21.2 lbs.)
Maximum Rider Weight: 110 kg (242.5 lbs.)

2HANDLEBAR

BMX Style Handlebar - Adjustable Reach: 600 mm Wide, 205mm Rise, Black Steel
Stem: 50 mm (2.0 in.) Length, 22.2 mm (7/8 in.) Clamp
Brakes: V-Type
Front Brake Lever: Mounted on Right Side of Handlebar (Can Be Switched)
Rear Brake Lever: Mounted on Left Side of Handlebar (Can Be Switched)
Headset: 28.6 mm (1-1/8 in.) Threadless

3SEAT

Seat-Height Range: 67.3 - 81.9 cm (26.5 - 32.3 in.)
Seat Clamp: Easy Adjust Clamp
Saddle: Black Padded with Black Steel Rails
Seatpost: 28.6 x 250 mm, Black Alloy

4WHEELS

Pneumatic Tire and Tube: 20” x 1.75”
Wheel: Alloy Rim and Hub, 36 Spokes

5FOOTREST

Footrests: Removeable, 9/16 in. Standard Threads

6FULL SPECS

For Ages 10+ Years
Bike Weight: 9.6 kg (21.2 lbs.)
Maximum Rider Weight: 110 kg (242.5 lbs.)
Seat-Height Range: 67.3 - 81.9 cm (26.5 - 32.3 in.)
Frame and Fork Material: Steel
Frame Colors: White, Black
Seat Clamp: Easy Adjust Clamp
Brakes: V-Type
Front Brake Lever: Mounted on Right Side of Handlebar (Can Be Switched)
Rear Brake Lever: Mounted on Left Side of Handlebar (Can Be Switched)
Headset: 28.6 mm (1-1/8 in.) Threadless
Pneumatic Tire and Tube: 20” x 1.75”
Wheel: Alloy Rim and Hub, 36 Spokes
Saddle: Black Padded with Black Steel Rails
Seatpost: 28.6 x 250 mm, Black Alloy
BMX Style Handlebar - Adjustable Reach: 600 mm Wide, 205mm Rise, Black Steel
Stem: 50 mm (2.0 in.) Length, 22.2 mm (7/8 in.) Clamp
Footrests: Removeable, 9/16 in. Standard Threads
Tools Included: 14 and 15 mm Open-End Wrench, 5 and 6 mm Hex Wrenches
Assembly: Bike Is 85% Assembled
Tested to CPSC and CE standards

Inseam and Age Fit (MUST INCLUDE INSEAM AND AGE): Fits Inseams of 70-85 cm (28-34 in.). Ages 10+

Mikä Strider-pyörä on?

Markkinoiden siistein tasapainopyörä taaperoille. Strider-pyörät ovat taaperoille paras tapa oppia ajamaan opettelemalla ensin tasapaino. Strider-tasapainopyörä antaa itseluottamusta lapselle, joka on kävellyt vasta vähän aikaa. Jos lapsi osaa kävellä, hän osaa myös ajaa Strideria.

Mikä malli minun kannattaa ostaa?

Hyvä kysymys, vaihtoehtoja on paljon. Tarjoamme useita eri malleja 6 kk–7 v lapsille:

12 Sport 2-in-1 -keinupyörä – Tehty vauvoille, jotka haluavat hauskuutta ja vapautta. Täydellinen tapa esitellä pyörä lapsellesi. (6 kk–5 v)

12 Pro 2-in-1 -keinupyörä – Alumiinirunko yhdistettynä keinumiseen. Täydellinen tuleville kilpa-ajajille ja erinomaisen suorituksen faneille. (6 kk–5 v)

12 Classic – Älä anna sen vaatimattomuuden huijata. Strider Classic on taitoja ja itseluottamusta kehittävä, lompakolle ystävällinen malli. (18 kk–3 v).

12 Sport – Etsitkö useita eri ominaisuuksia? Tässä on pyörä, joka sytytti maailman liekkeihin. Se ei ole suotta suosituin mallimme. (18 kk–5 v)

12 Pro – Suorituskyky kohtaa täydellisyyden Pro-alumiinirungossa. Tämä on huippumallimme ja valmis kilpailemaan heti, kun pyörä on otettu laatikosta. (18 kk–5v)

14x Sport – Onnistunut ajo välittömästi. 14x on alussa tasapainopyörä, joka muuttuu Easy-Ride -poljinsetin avulla lapsen ensimmäiseksi polkupyöräksi. Paras pyörä lapsille, jotka siirtyvät polkimiin. (Ikä: 3–7 vuotta)

Minkä kokoinen pyörä kannattaa ostaa?

Strider-pyöriä on koossa 12“, 14“, 16“ ja 20“ (numero kertoo pyörän halkaisijan tuumissa). Paras tapa valita sopivin koko lapselle on lapsen jalan sisämitta. Kätevä sisämittataulukkomme löytyy alempaa.

Eikö pyörässä ole polkimia? Kuinka lapsi saa sen liikkeelle ja kuinka se pysähtyy?

Lapsi laittaa jalkansa maahan ja työntää jaloillaan, kuten Retu Kivinen.

Taaperon jalat ovat vahvimmillaan näin sen sijaan, että he yrittäisivät polkea lyhyitä kampia. Lapset ovat itse asiassa nopeampia ja pystyvät selviytymään epätasaisesta maasta ja kallistumista paremmin Strider-tasapainopyörällä kuin polkupyörällä.

Pysähtyminen on yhtä helppoa kuin liikkeelle lähtö – lapsi laittaa vain jalat maahan. Kokeneille tasapainopyöräilijöille voimme myös tarjota vaihtoehtoista jalkajarrua. Suosittelemme sitä vasta n. 3–4 -vuotiaille lapsille. Todella nuorilla tasapainopyöräilijöillä menestys vaatii yksinkertaisuutta ja tavoitteenamme onkin pitää tasapainopyörä yksinkertaisena.

Ovatko renkaat muovia, vaahtoa vai ilmattomat?

Meiltä kysytään tätä jatkuvasti. Kaikkien Strider 12“ -mallien (Classic, Sport ja Pro) renkaat on valmistettu EVA-polymeeristä, jolla on kaksi tärkeää etua muihin materiaaleihin verrattuna: ne ovat erittäin kevyitä ja helppoja hallita. Ne painavat puolet vähemmän kuin ilmalla täytetty rengas ja sisäputki. Ne eivät myöskään (vanhempien iloksi) TARVITSE HUOLTOA. Ne eivät KOSKAAN tyhjene eikä niitä tarvitse koskaan tarkistaa.

Strider 14x:n, 16:n ja 20 Sportin renkaat ovat tavalliset pyöränrenkaat, jotka vaativat ilmaa pysyäkseen kunnolla täynnä. Löydät oikean ilmanpaineen jokaisesta Strider-renkaasta.

Kuinka korkealla satulan tulisi olla?

Satulakorkeus on oikea silloin, kun lapsi istuu satulassa niin, että jalat ovat tasaisesti maassa polvet hieman taivutettuina. Voit nostaa sitä hieman, jos lapsi potkuttelee pitkiä matkoja tasaisilla pinnoilla. Esteissä, tempuissa ja maastoajossa satulan tulisi olla säädetty niin, että polvet taipuvat hieman.

Mitä minun pitäisi tehdä, kun lapseni on tarpeeksi suuri polkemaan pyörää, mutta hän ei halua lopettaa Striderilla ajamista?

Lapset keskittyvät HAUSKUUTEEN. Siirtyminen MIHIN TAHANSA polkupyörään on suuri askel, sillä useimmat polkupyörät painavat 2–3 kertaa enemmän kuin Strider. Useimmilla polkupyörillä voi ajaa ainoastaan tasaisilla pinnoilla. Se ei ole läheskään yhtä hauskaa kuin seikkaileminen Striderilla, jolla pystyy ajamaan kaikilla pinnoilla. Suosittelemme, että tarjoat molempia vaihtoehtoja lapsellesi, ja annat hänen valita. Muista, että KAIKKI Striderilla opitut taidot ja siihen käytetty aika siirtyvät myöhemmin polkupyörän/maastopyörän ajotaitoon. Siksi ei kannata kiirehtiä eikä pelätä, että lapsi jää jälkeen. Kun polkupyörä alkaa tuntua lapsesta HAUSKEMMALTA, hän vaihtaa siihen. Siihen asti rohkaise häntä ajamaan ja pitämään HAUSKAA hänen valitsemallaan pyörällä. Juuri tämän vuoksi suunnittelimme 14x Sportin tasapainopyöräksi, joka muuttuu polkupyöräksi. Pyörän muuttaminen takaisin tasapainopyöräksi kestää vain muutaman minuutin, ja lapsi saa molemmasta maailmasta kaiken irti.